Jeep Compass

Resan är målet med en Jeep Compass. Oavsett din slutdestination eller vägförhållande garanteras du verklig komfort och en bekymmersfri färd. Slå dig ner i ett lyxigt förarsäte där en stram inredningsstil blandar djärvhet med funktionalitet. De högklassiga materialvalen är valda med omsorg och interiören utstrålar både stil som komfort. Upplev riktig premiumdesign från ett varumärke som uppnått ikonstatus. Jeep Compass ger ett robust intryck med typiska designelement från Jeep som kantiga hjulhus och sjuribbsgrill. Modellens aerodynamiska linjer minskar luftmotståndet och bidrar med en lätthet för att få ut maximal fart av hästkrafterna, oavsett underlag. Jeep Compass hanterar utan svårighet allt från asfalt och grus till en mer besvärlig terräng – alltid med säkerheten i fokus.

Jeep Compass för en sömlös upplevelse

I en Jeep Compass kan både förare och passagerare känna sig ordentligt skyddade. Modellen är utrustad med över 70 säkerhetsfunktioner för din trygghet. Med bland annat standardmonterade krockkuddar och flertalet säkerhetssystem hjälper en Jeep Compass dig att avstyra eventuella problem helt och hållet. Bilens tekniska utrustning går att styra genom kontrollknappar på ratten och röstkommandon. På så sätt kan du som förare lägga all koncentration på vägen framför dig.

Compass-modellen är utrustad med den senaste tekniken för en sömlös smartphone-upplevelse. Detta innebär enkel uppkoppling med din telefon för snabb och säker tillgång till meddelanden, musik eller kartor, för att nämna tre av många exempel.

Provkör en Jeep Compass

KW-Cars i Göteborg tror inte att en bil som Jeep Compass går att uppleva till sin fulla rätt under en kort biltur. Därför erbjuder vi våra kunder dygnsprovkörningar. Genom dessa kan du uppleva hur denna bilmodell enkelt kan integreras i ditt liv för att förenkla vardagspusslet. Osäker kring underhåll? KW-Cars verkstad är legitimerad av Jeep och med rutinerade märkesmekaniker är du i trygga händer. Vi uppfyller samtliga av tillverkarens höga kvalitetskrav och du får självklart garanti på reservdelar och utfört arbete.

Efterfrågar du en begagnad Jeep Compass? KW-Cars har ett stort sortiment för dig som är ute efter att bli andrahandsköpare. Oavsett val garanterar vi att du blir nöjd. Vill du diskutera ditt framtida bilköp eller provköra en Jeep Compass är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka oss i Göteborg.