X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Bilförsäljning

KW Cars vurmar för Dodge & Jeep

Amerikanska SUV:ar och pickuper ligger oss särskilt varmt om hjärtat. Vi har ett riktigt stort utbud av Jeep och Dodge, både nytt och begagnat. Men framför allt är vi Nordens mest moderna och enda renodlade Jeep-anläggning. Det innebär att vi är fullt auktoriserade och erbjuder fullservice, garantiärenden, reparationer och reservdelar under ett och samma tak. Varumärket Jeep står för klassledande egenskaper som komfort, stil och kraft. Efter en provtur förstår du varför Jeep växer snabbt på den svenska marknaden. Vi vänder oss både till företagare och till dig som privatperson. Om du vill ha hjälp att hitta din drömbil är du välkommen att kontakta oss på sales.gbg@kwcars.com.

Provkörning. På riktigt.

Är ni intresserade av någon av våra bilmodeller så är ni välkomna att kontakta oss för att boka provkörning. Efter ett provtur har du garanterat bättre uppfattning om fordonets prestanda, komfort och lastegenskaper. För att boka provkörning, ring 031 799 81 41 eller mejla info@kwcars.com.
I samband med provkörningen så får du träffa en av våra säljare som ger dig en djupare inblick i bilens egenskaper och funktioner.