X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Dodge i Göteborg

Din återförsäljare av Dodge i Göteborg

Vi erbjuder rejäla fordon som tar dig dit du ska oavsett terräng. Dodge är en pålitlig bil som utstrålar muskler och kraft och lägger stor fokus på säkerhet, komfort och hög prestanda. Dodge är ett varumärke från USA som länge inriktat sig på styrka och intensiv körning. De tillverkar flera olika modeller men är främst kända för sina trucks och imponerande sportbilar. De är ett varumärke som fokuserat på hästkrafter och hård design. En pålitlig bil som klarar alla utmaningar vägen har framför sig och har en design som framför en känsla av status och styrka.

Dodge har en målsättning att både förare och passagerare ska njuta av hög komfort och uppleva den senaste teknologin. Är du ute efter en rejäl personbil med exklusiv design är Dodge något för dig.

Vi på KW Cars har en stor passion för amerikanska SUV:ar och pickup trucks och är bemannade med specialister på Dodge, både i verkstaden och butiken i Göteborg.
Med vårt team är du alltid i trygga händer. Våra mekaniker och tekniker är licensierade för Dodge och vår verkstad är fullt utrustad enligt fabrikörens höga kvalitetskrav. Vi har flera års erfarenhet i bagaget och håller oss ständigt uppdaterade i linje med den tekniska utvecklingen. Vår personal erbjuder service av högsta klass och sätter alltid kundens önskemål i första rum.

Vi har ett stort sortiment av både nya och begagnade Dodge-bilar i olika modeller och kulörer som alla står redo för en provtur ut på vägarna. Vi säljer både nya och begagnade bilar i olika prisklasser och är väldigt måna om att hitta modellen som passar just dina behov och önskemål.
Välkommen in till din Dodge-återförsäljare i Göteborg för ett lyckat köp!

Läs mer