X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Dodge Challenger

Dodge Challenger bär alla de karaktärsdrag varumärket Dodge gjort sig kända för, exklusiv design, muskler och prestanda. Med en lång historia av att ständigt utmana både formspråk och den senaste tekniken har varumärket fått en närmast ikonisk ställning inom bilindustrin. På senare tid har amerikanska bilar vunnit ny mark hos allmänheten i Sverige, kanske är det tack vare licensierade verkstäder som vår, kanske är det de nya modellernas underhållsfria utformning. Oavsett är Dodge Challenger en pålitlig och robust amerikanare och de senaste modellerna är dessutom betydligt mer bränslesnåla och driftsäkra än tidigare modeller.  

Dodge Challenger – intensiv körupplevelse

Dodge Challenger är designad med fokus på hästkrafter och intensiv körupplevelse – och som alltid med kompromisslös kontroll. Inspirerad av Hot Rod-kulturen har bilmärket en tradition av att montera rejäla och kraftfulla motorer i en läcker inramning som är svår att motstå. Med följsamma strömlinjeformade linjer som utstrålar fart och exklusivitet är Challenger en i särklass kraftfull bil med fantastiskt väggrepp. För dig som vill uppleva riktig körglädje i en bil med hög prestanda, den senaste teknologin och som dessutom är riktig fröjd för ögat.

Vi har ett stort utbud av både nya och begagnade muskelbilar – för dig som älskar fart och bilar med stor karaktär.

Dodge Challenger Röd
Dodge Challenger Röd på vägen

Provkör en Dodge Challenger

Vi på KW Cars har lång erfarenhet när det kommer till amerikanska bilar och vägleder dig längs hela köpprocessen. Du kan känna dig i trygga händer hos oss vi har en licensierad märkesverkstad och personal med stor yrkesstolthet och spetskompetens. Våra kunder får alltid bästa möjliga service av mekaniker som bryr sig ner till detaljnivå. Behöver du reservdelar eller tillbehör för att göra dina bil mer personlig säljer vi både i original och nyproducerat, vilket också gör att eventuella reparationer går snabbare. Skulle vi mot förmodan sakna de tillbehören du är ute efter kan vi med kort varsel importera originaldelar från USA. Besök oss i Göteborg och provkör en splitter ny eller begagnad Dodge Challenger!