X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Dodge Charger

Dodge Charger har alla de egenskaper varumärket Dodge gjort sig känd för: kraft, muskler och prestanda. Allt förpackat i en exklusiv design som utstrålar lyx och komfort. Denna strömlinjeformade muskelbil är en dröm att köra och får hjärtat att slå ett extra slag. Dodge är i grunden ett amerikanskt bilmärke som genom åren både vidareutvecklat och utmanat bilindustrin, deras produktdesign är alltid innovativ och alltid med fokus på styrka och körglädje. Med en Charger får du både den senaste tekniken och en säker bil som klarar tuff terräng och halt underlag. Vi har ett handplockat utbud av både nya och begagnade Dodge Charger en bil för dig som älskar känslan av riktigt kraftfulla motorer.

Dodge Charger – en smart muskelbil

Med lågt skulpterad profil och smäckra taklinjer har Charger alltid varit en av bilmärkets mest populära bilar. Efter att Vin Diesel körde den i “The Fast and the Furious” har den i stort sett blivit ikoniserad, och det med all rätta.
De senaste modellerna är allsidiga, vilket gör dem till säkra familjebilar utformade som sportbilar, efter barnen är lämnade vid skolan – accelererar du på vidsträckta vägar. Med Sport Mode anpassas motorn och styrsystemen vilket gör att både gasresponsen förbättras och växlingen modifieras för en riktigt fartfylld körupplevelse. En amerikansk bil som är så full av tekniska lösningar och funktioner att vilken tekniknörd som helst tappar hakan.

Dodge Charger Röd
Dodge Challenger Hellcat, Dodge Durango SRT and Dodge Challenger SRT DEMON

Dodge verkstad – för ett bekymmersfritt ägande

Vi på KW-cars är specialister på amerikanska bilmärken och hjälper dig längs hela köpprocessen och under hela ditt ägandeskap. I vår toppmoderna verkstad kan du lämna bilen i tryggt förvar och få den både servad och reparerad av auktoriserade montörer och mekaniker. Vår verkstad är licensierad för flera amerikanska märken och uppfyller de höga krav på kvalité tillverkarna ställer. Vi säljer även tillbehör och reservdelar i både original och eftermarknad. Besök vår butik och verkstad i Göteborg. Missa inte att provköra drömbilen Dodge Charger!