X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Dodge RAM

Dodge RAM är en kraftfull bil med hög prestanda för riktigt tuff terräng och påfrestande väglag. En amerikansk truck för dig som är ute efter sann körglädje paketerat i en robust och samtidigt exklusiv design. Det amerikanska bilmärket Dodge har gjort sig känd för att leverera bilar med hög komfort, den senaste tekniken och med fokus på hästkrafter. Det ikoniska bilmärket som använts både av den amerikanska armén och setts i den klassiska McQueen-filmen ”Bullitt” finns nu att få tag på hos oss, KW-cars i Göteborg. Vi säljer både nya och begagnade pickup bilar.

Dodge RAM en pickup för hårt arbete

Detta är en bil som är gjord för hårt arbete, ojämnt underlag och skiftande klimat. Med Dodge RAM får du maximalt vägfäste och stabilitet både vid halka och blött underlag en Dodge truck tar sig förbi de flesta hinder och klarar alla typer av väglag.

Denna pickup är oövervinnerlig när det kommer till tunga släp och de senaste modellerna har en dragvikt på hela 3500 kg – vilket gör att den i princip kan dra vilket släp som helst. Vid släpkörning finns dessutom flera innovativa och tekniska funktioner såsom “Trailer Sway Control+” för att du ska få maximal kontroll och kunna manövrera med lätthet. RAM har en mängd olika tillbehör, såsom flaklock, för att du enkelt ska kunna anpassa din pickup efter behov och göra den både personlig och originell. Våra tillbehör finns både i original och eftermarknad.

Trygg återförsäljare av Dodge RAM

Vi på KW Cars har auktoriserade tekniker och mekaniker som är specialiserade på flertalet amerikanska bilmärken såsom: Jeep, Dodge, Chrysler och GM. Vår personal har ett stort intresse för amerikanska bilar och vidareutbildas fortlöpande för att våra kunder ska få bästa möjliga service av mekaniker som bryr sig ner till detaljnivå. När du köper bil hos oss kan du vara säker på att alltid få den hjälp och service du eftersöker och som är specifik för just ditt bilmärke. Vi uppfyller tillverkarens höga krav på kvalitet och har all den specialanpassade verkstadsutrustning som krävs.

Besök oss och provkör en splitter ny eller begagnad Dodge RAM.