X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Jeep i Göteborg

Din återförsäljare av Jeep i Göteborg

Vi erbjuder bilar med hög prestanda, maximal kapacitet och säkerhet för hela familjen. Jeep är en bil med stil och styrka som kan ta dig igenom den tätaste och svåraste terrängen.
I över 75 år har Jeep imponerat på marknaden med den senaste teknologin inom säkerhet men även satt en ny standard för komfort. Varumärket lägger stor vikt vid tillit och trygghet och tillåter dig att utforska både vildmark och stad utan begränsningar. “Jeep – I may get lost. But I never get stuck” är en känd slogan som varumärket lever upp till i högsta grad.

Jeep är specialister på fyrhjulsdrivna fordon så du kan känna dig trygg bakom ratten oavsett väder och underlag. Jeep är en SUV av hög kvalité som antar alla utmaningar som kommer din väg! Med storslagen design och det senaste inom multimedia får du den bästa upplevelsen på vägarna. Letar du efter en större personbil med en rymlig och välutrustad kupé är Jeep ett utmärkt val.

Som auktoriserad Jeep-återförsäljare i Göteborg erbjuder vi service av högsta klass och ett stort utbud av olika Jeep modeller. Vi är Nordens enda renodlade Jeep-anläggning så du som kund är i trygga händer och kan förvänta dig en säker affär av personal med stor kunskap och passion för varumärket. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder allt under ett och samma tak, från själva köpet till den årliga servicen.

Oavsett vilken Jeep du är intresserad av eller kör så kan du vända dig till oss på KW Cars, vi har auktoriserade tekniker och mekaniker med lång erfarenhet. Vi erbjuder fullservice, garantiärende och reparationer av rutinerade märkesmekaniker. Vi är även utrustade med reservdelar och kan på så sätt erbjuda våra kunder en snabb och smidig service utan omvägar.

På vår anläggning har vi både nya och begagnade Jeepar till salu i olika prisklasser. Vi har ett stort utbud av modeller och experter på plats som står i tjänst för att hjälpa dig till ett lyckat köp. Välkommen in på besök hos oss i Göteborg för en Jeep-upplevelse i högsta klass – resan till frihet startar här!

Läs mer