X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Jeep Cherokee

Jeep Cherokee har närmast blivit en klassiker och anses vara den första och ursprungliga suven. Det visar på Jeeps långa historia av att tillverka fordon med hög komfort och överlägsna terrängegenskaper vare sig det är snävt kuperad mark, påfrestande underlag eller raka följsamma motorvägar. Under den eleganta exteriören döljer sig en mycket robust stadsjeep med tålig uppbyggnad. Fronten känns igen med sin klassiska, närmast legendariska ”waterfall hood”. Med Jeep Cherokee får ni en SUV som passar hela familjen med all sin komfort, nya teknik och säkerhetstänk rakt igenom. Hos oss kan du välja mellan en ny eller en begagnad Jeep och vi hjälper självklart till med service och genom hela köpprocessen.

Jeep Cherokee – en robust stadsjeep

Med fast fjädring, driv och rejält med muskler ger Jeep Cherokee dig alla möjligheter för ett riktigt familjeäventyr. Vare sig det gäller att bila genom Europa eller åka till landstället kommer du alltid vara redo för olika prövningar längs vägen. De senare modellerna har fyra olika körprogram som standard: Auto, Sport, Snö och Sand/lera, för att du enkelt ska kunna njuta av din körupplevelse. Dessutom är de utrustade med Selec-Speed, ett program för att klara riktigt branta slänter – både uppåt och nedför med total kontroll.

Vill du ha en SUV med hög prestanda och maximal kapacitet som samtidigt utstrålar exklusivitet är det här bilen för dig. Den kommer i ett flertal olika modeller, vi hjälper dig att hitta den modell eller årgång som passar dina behov på bästa vis.

Jeep Cherokee Vit
Jeep Cherokee interiör

Återförsäljare av SUV Jeep Cherokee

Hos KW-Cars är du i trygga händer, våra mekaniker och montörer sitter både på bred kunskap och spetskompetens gällande Jeep, Dodge, Chrysler och GM. Vi är stolta över att vara en licensierad verkstad och fortsätter därför kontinuerligt att vidareutbilda oss. I vår märkesverkstad i Göteborg är vi lika noga med detaljer som med helheten och använder endast specialanpassad verkstadsutrustning. Hos KW-Cars hittar du även reservdelar och tillbehör i original – allt för att kunna serva både en nytillverkad eller begagnad Jeep Cherokee

Vi tycker att det ska vara roligt att äga en bil och hjälper gärna till! Kontakta oss för mer information eller boka en provkörning.