X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee är en storslagen SUV med hög kvalitetskänsla och elegant design. En exklusiv Jeep som är lätt att känna igen på det kraftfulla och sofistikerade formspråket samt den näst intill ikoniska sjuspåriga grillen. Denna premiumbil trivs bra på motorvägarna och ger dig både körglädje och komfort vid längre turer så väl som vid stadskörning. Luftfjädringen går att ställa in i olika lägen och den smarta Selec-Terrainsystem anpassar fyrhjulsdriften efter flertalet olika underlag. Det här är en bil med hög prestanda, maximal kapacitet och säkerhet, anpassat för hela familjen.

Återförsäljare av Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee en stryktålig muskelknippe som klarar de flesta utmaningar och underlag. Interiören är smakfull med mjuka lädersäten för att ge maximal komfort och känsla av lyx. Samtidigt som Grand Cherokee andas kvalitet och elegans har den inte förlorat sin legendariska förmåga att stå emot utmanade prövningar och väggreppet förbättras ständigt med nya tekniker som 4WD-systemet Quadra-Trac II

I den här bilen kan hela din familj åka säkert och få stort utrymme. De senare modellerna har 70 tillgängliga säkerhets- och trygghetsfunktioner. Som standard levereras de med främre krockkuddar på förar- och passagerarsidan samt med flerstegsutlösning och kompletterande krockgardiner.

Jeep Grand Cherokee vit
Jeep Grand Cherokee interiör

Service för din Jeep Grand Cherokee

Vi säljer både reservdelar i original och tillbehör. När du köper bil hos oss, vare sig den är begagnad eller ny kan du vara säker på att alltid få den hjälp och service du eftersöker och som är specifik för just ditt bilmärke. Vi är en märkesverkstad som brinner för vårt arbete och vi garanterar både snabb och professionell service som följer alla de höga krav tillverkaren ställer. Välkommen in till en av Sveriges modernaste bilanläggningar för att provköra! Eller kontakta oss vid frågor eller service.