X






If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.



Jeep Renegade

Jeep Renegade följer varumärket Jeeps tradition av säkra och fyrhjulsdrivna fordon anpassat för riktigt tuff terräng och påfrestande väglag. De har genom åren fortsatt att tillverka SUV:ar som går emot den urbana trenden och klarar de riktigt tuffa utmaningar de är avsedda för. Med betoning på säkerhet och komfort har Jeep utformat en liten bil med enorm kapacitet och säkert väggrepp. Med systemet Selec-Terrain anpassas fyrhjulsdriften automatiskt till underlaget och hjulen spinner olika anpassat efter exempelvis sand, snö, lera eller sten. Allt för att den robusta och stilsäkra bilen ska ta sig fram utan några som helst svårigheter.

Jeep Renegade – en stor bil i litet format

Renegade slår hål på alla tidigare fördomar om en stads-SUV, detta är en bil som klarar de flesta underlag och väder. Med hög offroadkapacitet är Jeep Renegade en fröjd att köra oavsett det gäller vägar eller terrängkörning. Utrustad med farthållare, Uconnect™ mediasystem och eluppvärmd ratt sätts här en ny standard gällande komfort och körglädje i en kompakt SUV.

Takhöjden är väl tilltagen och gör att den lite kompaktare modellen känns både luftig och enkelt rymmer fem personer utan problem. Designen är lätt att känna igen med den kraftfullt kantiga karaktären och den ikoniska sjuspåriga grillen. För de som inte har behov av fyrhjulsdrift finns den även att köpa med enbart framhjulsdrift.

Jeep Renegade Svart
Jeep Renegade Svart från sidan

Trygg återförsäljare av Jeep Renegade

KW-cars är stolta återförsäljare av Jeep Renegade och har en auktoriserad märkesverkstad för att kunna ge dig service av högsta klass. Vi uppfyller samtliga av tillverkarens höga kvalitetskrav och ger självklart garanti på reservdelar och utfört arbete. Du är i trygga händer hos oss och är alltid välkommen att ställa frågor eller provköra några av våra modeller. Vår kunniga personal står till ditt förfogande när du behöver hjälp att hitta en bil som passar just dig och dina behov. Tveka inte att kontakta oss.