X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är det ultimata valet för den äventyrslystne. Modellens offroad-prestanda gör det möjligt att köra i all slags terräng och det med utmärkt väggrepp. Upptäck nya platser med denna robusta och stryktåliga bilmodell som enkelt tar sig förbi stenar, stockar och ojämnheter – till och med vattendrag. Besvärliga underlag är ingen utmaning tack vare god manövrerbarhet, hög markfrigång, underredesskydd och god vadningsförmåga.

Jeep Wrangler kombinerar designelement som blivit signum för Jeep, som en sjuspårig grill, med hög prestanda och komfort för äkta körglädje. Med ergonomiskt designade säten och gott om förvaringsutrymme blir varje körning en behaglig upplevelse. Det kraftfulla i exteriören återfinns även på insidan. Ta plats i förarsätet, tryck gasen i botten och upplev den slående kapaciteten.

Jeep Wrangler – Frihet på hjul

Jeep Wrangler är den klassiska urtypen för en Jeep med sin mönsterskyddade grill och kraftfulla utseende, och med tanke på dess kapacitet är det inte konstigt att varumärket gett namn åt en hel fordonsklass. Det här är en bil gjord för äventyr och nya upptäckter, slå på fyrhjulsdriften och känn dig fram i terrängen. Här sitter du högt och säkert i en bil full av charm och karaktär.

Bland de senare modellerna finns numera fyrdörrars-utförande, utrymmet har även blivit större för att öka komforten. Även säkerhetstänket har genomsyrat produktutvecklingen och numera är Jeep Wrangler utrustade med antisladd- och antivältsystem.

Jeep Wrangler Svart
Jeep Wrangler

Vi ger högklassig service för din Jeep Wrangler  

Vår märkesverkstad erbjuder dig professionell service och har ett stort utbud av reservdelar, vilket gör att vi kan erbjuda kunden snabb service. Vi är licensierade och har en toppmodern anläggning för att kunna ge våra kunder en bra upplevelse av sin bil. Självklart ger vi garanti på det arbete vi utfört och även på våra reservdelar. Välkommen att besöka vår anläggning och verkstad i Göteborg eller kontakta oss vid frågor.