X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Däck i Göteborg

Att välja däck är en hel vetenskap. Vi guidar dig rätt.

Genom riktigt nöjda kunder har vi kommit en god bit på vägen mot vårt mål att bli en av landets ledande leverantörer av däck och fälg.
När det kommer till däck har vi kanske ett av marknadens största och bredaste sortiment. Vi kan i praktiken fixa fram allt från vardagsdäck till skräddarsydda specialdäck för extrem terrängkörning. Berätta bara vad du söker så löser vi det. Vi samarbetar med de främsta däckleverantörerna på marknaden: Kumho, Pirelli, Hankook, Goodyear, Continental, Nokian, Landsail och Kingstar. Det borgar för högsta säkerhet och däckkvalitet. Tack vare vår unika däckkompetens kan vi leverera rätt sorts däck till alla typer av bilar. Kontakta KW Däckdepå genom att ringa 031-799 81 30 eller boka ditt nästkommande däckbyte online. Besök gärna vår Blocket-butik eller ring oss för aktuella däckpriser.

Snabb, proffsig och prisvärd däckservice.

Om du behöver byta däck eller få hjulen rätt inställda kan du lämna över jobbet till våra kunniga mekaniker. De har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet som garanterar service av högsta kvalitet. Hos oss är dina däck i goda händer. Boka tid genom att ringa 031-799 81 30 eller klicka här.

VÅR DÄCKSERVICE UTFÖR BLAND ANNAT:

Montering

Om du behöver nya däck så genomför vi en snabb och smidig montering. Vi arbetar för närvarande endast med montering av personbilsdäck i vår däckverkstad.

Balansering av hjul

Däckbalansering minskar slitage och förbättrar bilens vägegenskaper. Därtill förlängs däckens livslängd avsevärt. Vår rekommendation: bör göras varje gång du byter däck på en fälg.

Däckhotell

I våra rymliga lokaler har vi även ett däckhotell så att du kan förvara dina gamla däck så länge du vill. Genom att hyra en plats hos oss har du alltid dina däck på plats innan det är dags för säsongsskifte.