X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Däckbyte i Göteborg

Professionellt och säkert däckbyte i Göteborg

Hos oss på KW Cars erbjuder vi ett professionellt och säkert däckbyte i Göteborg. Det är fullt möjligt att byta däck själv men det kan bli ett svårt och smutsigt jobb. Har du inte plats eller möjlighet att lösa det själv erbjuder vi däckbyte i vår verkstad i Göteborg. Vi säkerställer även ett säkert utfört däckbyte då vi har våra kunniga mekaniker med gedigen däckkompetens till ditt förfogande.

Vi gör däckbytet smidigare för dig.

Inför sommar och vintersäsongen är det dags för bilen att rusta om. Nya däck ska sättas på, och särskilt viktigt är det inför vintersäsongen då vädret snabbt kan skifta. Vi jobbar hårt för att göra bilägandet så smidigt som möjligt för dig, och därför erbjuder vi tjänsten att boka däckbyte i Göteborg via vår hemsida. När arbetet är utfört finns möjligheten att hyra plats för dina däck i vårt däckhotell, som gör jobbet lättare för dig vid nästa säsongsbyte då du inte behöver släpa med dig nästkommande säsongs däck.

Egenskaper för säkra däck.

Under däckbytet säkerställer vi så att dina däck är säkra och godkända att köra med. Vi kontrollerar slitage, däckbalansering, mönsterdjup… Gällande vinterdäck är säkerheten en viktig del, där man bland annat kollar mönsterdjup som är avgörande för hur bra däcken greppar tag i vägen. Ett lågt mönsterdjup på däcken kan mynna ut i att man tappar kontroll på bilen och således leda till farliga situationer för dig och dina passagerare. Skulle dina däck mot förmodan inte vara funktionsdugliga erbjuder vi däck från välkända varumärken här hos oss på KW Cars.

Vi utför däckbyten från 395:- SEK