X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Mopar

KW Cars är en utvald distributör av Mopar. Mopar är en förkortning för Motors and Parts, som är reservdels- och servicegrenen av den amerikanska bilkoncernen Chrysler LLC. I koncernen ingår märken som Jeep, Dodge, Chrysler, Plymoth och Desoto. Genom vår tillgång på mopar reservdelssortiment kan vi på ett enkelt och snabb sätt leverera original reservdelar till Jeep, Dodge och Chryslers alla modeller. I mopars sortiment finner du allt från serviceprodukter till reservdelar och tillbehör. Vi har även tillgång till mopars performance sortiment. I detta sortiment finns allt för att uppdatera din bil, såsom hjulupphängning, motor- och chassiprodukter.
Är du i behov av reservdelar från Mopar så kan du höra av dig direkt till oss på goteborg@kwcars.com eller 031-799 81 30.

Mopar orginal

Mopar är Jeep, Dodge och Chryslers original reservdelsleverantör. Här finns allt du kan tänkas behöva till din bil när det gäller serviceprodukter, bilvårdsprodukter och tillbehör.

Oljor och smörjmedel

Mopars oljor håller högsta kvalité och är alltid det bästa alternativet till din Jeep, Dodge eller Chrysler. Allt från AD-blue, motorolja och bakaxelolja hittar du här.