X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Tillbehör

I vår butik säljer vi inte bara reservdelar utan även alla tänkbara tillbehör som gör din bil häftigare, säkrare och starkare. Det kan röra sig om allt från torkarblad, stänkskydd, luftfilter till viltfångare cykelställ, takräcken och praktiska bilvårdsprodukter. Vi har även flaklock, sidesteps, bed rails och gummimattor  och mycket mer. Både original och eftermarknad. Genom våra kontakter i USA har vi stor tillgång på tillbehör. Och kan genom dem erbjuda dig som kund många olika produkter och prisklasser. Är du i behov av ett specifikt tillbehör till din bil så är chansen stor att vi kan hjälpa dig. Hör av dig direkt till oss på goteborg@kwcars.com eller 031-799 81 30.

Vi importerar åt dig

Om du skulle sakna något i vårt sortiment kan vi ofta beställa hem det. Sedan erbjuder vi något unikt som endast tre återförsäljare i hela Sverige kan leverera. Vi talar om konceptet GM Performance som innebär att du till exempel kan köpa en helt ny motor till en äldre 80-tals bil.

Tillbehör från GM

Vårt sortiment rymmer kompletta motorer och uppgraderingskit som är GM Original. Som GM:s europeiska reservdelsdistributör har vi möjlighet att många gånger lösa det omöjliga. Vi kan få fram reservdelar och tillbehör som ingen annan kan hitta. Dessutom kan vi skicka delarna över hela Sverige. I kombination med vår höga servicegrad har vi resurserna som krävs för att anpassa fordonet efter dina önskemål.