X


If you wish test drive a car, a salesman will ride with you.Verkstad

EN KVALITETSSÄKRAD VERKSTAD FÖR SERVICE AV JEEP, DODGE, CHRYSLER & GM

Vår toppmoderna verkstad är auktoriserad för märkena Jeep, Dodge, Chrysler och GM. Det innebär att verkstaden är utrustad från golv till tak med specialanpassad verkstadsutrustning som uppfyller tillverkarens höga kvalitetskrav in i minsta detalj. Med andra ord har vi deras fulla förtroende. För service av bilmärkena Chrysler, Dodge och Jeep har du kommit rätt. I Göteborg ligger vår kvalitetssäkrade verkstad som tar hand om din bil på bästa sätt. Och självfallet får du garanti på utfört arbete och reservdelar.

Välkommen att boka verkstadstid nedanför eller ring oss på 031-799 81 30. Vi återkommer med bekräftelse på din tidsbokning inom 24 timmar (vardagar). Verkstaden är öppen vardagar 07-16.

För- och efternamn*
E-post*
Telefon*
Registreringsnummer*
Önskat datum*

Övriga önskemål:

MEKANIKER MED HÖGSTA MÖJLIGA KOMPETENS

Lägg på minnet att inget uppdrag är främmande för våra erfarna och rutinerade märkesmekaniker.
De kan serva, byta ut och reparera allt från amerikanska 50-talsbilar till dagens bilar med avancerad teknik.
För att hålla sig ajour med det senaste genomgår personalen fortlöpande specialutbildningar för högsta möjliga kompetens och service. Behöver du serva din bil på verkstad kan du boka tid hos oss för att få bästa möjliga service. Vi är specialiserade inom amerikanska bilmärken såsom Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford och Jeep.

FÖRSTKLASSIG SERVICE AV DIN JEEP ELLER PICKUP

För att din bil ska fungera på ett så smidigt sätt som möjligt är det viktigt att du regelbundet underhåller den. Det kan du göra genom att bland annat besöka vår toppmoderna verkstad för att se att allt är under kontroll. Hos oss kan du vara säker på att din bil är trygg och får bästa möjliga service medan du kan tänka på annat och ta en stund för dig själv. Du kan se det som ännu en trygghet att vi i vår verkstad är specialiserade på ett antal amerikanska bilmärken, däribland Chrysler, Dodge och Jeep.